Dimitri Vegas en Like Mike Garden of Madness 20-21 december 2019 Sportpaleis Antwerpen

Dimitri Vegas en Like Mike begonnen op veertienjarige leeftijd te experimenteren als dj. Als tieners traden ze op in verschillende clubs en waren ze radio-dj’s bij BeatFM. In 1999 verliet Dimitri Vegas België. Hij woonde in Mallorca en daarna in het Griekse Chalcidice. In 2003 trok hij naar het Spaanse Ibiza, waar hij dj was in bekende clubs als Privilege en Space. Na zijn verblijf in Mallorca en de Canarische Eilanden, keerde hij terug naar Griekenland en verbleef hij op het eiland Zante waar hij resident dj werd van Amnesia en The End samen met een Engelse dj genaamd General Lee. In het najaar 2006 keerde hij terug naar België om samen met zijn broer, Like Mike, te produceren. In 2007 brachten ze hun eerste nummer samen uit genaamd La Cocaine. Door hun remix van Dave Lamberts en Housetrap’s track Work That Body kregen ze de aandacht van Axwell. Hieruit ontstond hun remix van Abel Ramos’ Rotterdam City of Love op Axtone.

In 2009 stonden ze voor het eerst op Tomorrowland. Ze speelden toen op het kleinste podium van het festival: Flügel Island. In 2010 stonden ze voor het eerst op de Mainstage. Ze werkten samen met Dada Life en Tara McDonald mee aan het anthem voor dat jaar Tomorrow (Give Into The Night) dat de eerste release op hun eigen label genaamd Smash The House werd. In 2011 maakten ze opnieuw het anthem voor Tomorrowland, dit keer samen met Afrojack en NERVOThe Way We See The WorldTomorrow Changed Today was het anthem in 2012. In 2013 maakten ze het anthem CHATTAHOOCHEE, deze single werd Beatport Chart nummer 1 in minder dan drie dagen. In 2013 draaiden ze ook op de eerste editie van TomorrowWorld in Atlanta, Het nummer Ocarina samen met Wolfpack werd hiervan de anthem. In 2014 keerde ze terug met Waves de collab met W&W als de Tomorrowland anthem 2014. Hun nummer met Ummet Ozcan genaamd The Hum werd Beatport Chart nummer 1 in slechts enkele dagen. De track Higher Place samen met Amerikaanse popzanger Ne-Yo bereikte de Belgische Ultratop nummer 1 in slechts anderhalve week.

Dimitri Vegas en Like Mike Garden of Madness 20-21 december 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven